MY DAY!

HEEJ!
idag har jag vart i skolan, snark . sen åkte vi in till centrum, jag skulle ta fästing sprutan men NEHE, de va ju stängt så vi drog till HM där Alice köpte en ascool keps till Knutte! :D därefter tog vi bussen till vallen och promenerade till en brygga, sola, bada (cilla ramla i) och snaackade, jättemys! ikväll får vi se vad som händer! iallafall så ska jag först och främst titta klart på Gossip Girl!
 CHUCK BASS! SÅÅÅ HOT!


Haha Alice känn dig strandad!

leave. just go.

nu tittar jag på american idol :) jag ÄLSKAR Jacee! FAN att han åkte ut :(
                
nu ska jag lägga mig och läsa!
Kram Kram!


hej och välkomna till min nya blogg!!

detta är en blogg för mina vänner, därför har jag lösenskyddat den så att mina vänner som är intresserade kan se vad jag håller på med :) eftersom den är lösenskyddad så tänker jag skita i att beskriva vem jag är.. ni vet ju! ;)

idag har jag tränat och vart i skolan! vi hade värdsbokdag vilket betyder att skolan är i anskarskyrkan och lyssnar på en författare :) efter det så hade vi 2 timmars lunch då jag, Emma, Elin, Linnea och Molly gick upp till torsvik där vi träffade Rebecka och Hedda. trevligt trevligt! Hedda har precis kommit hem från thailand doch SATAN va brun hon va! helt sjukt! aja, nu ska jag kolla på gossip girl och vara allmänt osocial, hade jag tänkt. 
Kram kram!

p.s rebecka ska göra en design åt mig så den kommer upp någon gång i helgen. fram tills dess är den såhär jättetråkigt! SSTÅ UT! ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0