dålig uppdatering...

dålig uppdatering för att jag helt enkelt inte haft lust att blogga! Just nu kollar jag på 2 ½ men! i helgen har jag haft danshow och det var SUUPERKUL! en snabb bild från helgen:



PUSS!

daaance mania!

hooola!
Idag har det hänt både dittan och dattan :P jag har dansat och det va sjukt skönt att röra på mig igen! Nu äter jag mandarin och dricker teeeee! 
puss! 

plugg, danskläder!

heeej!
idag gick vi bara till klockan 13! sen gick jag hem med alice. efter det träffade vi lili, elin och Victor! D'näääz! Nu stressar jag framotillbaka i letan på mina danskläder. snart är det show, TAGGA!
puss

CHANNING TATUM!

kände bara för att säga att han må vara den ABSOLUT vackraste människan i världen!

Idag har jag..

Idag har jag vart med Erik och Ellen. så HIMLA mysigt att träffa mina kära vänner igen! dock drog  jag hem ganska tidigt... men-men ;)
ikväll vid 6 tiden ska jag till erik och sen får vi se vad som händer typ :)

puss på er!

OH HEERRREE!

vet ni vad matilda just berättade för mig !??!?!?! det är bara 16 dagar (RIKTIGA skoldagar, bortäknat alla helger, 3 studiedagar och 1 friluftsdag) till......



vad tycker vi om det?

JOOOO VI GILLAR DET!


doktorn!

Heej!
Idag mina kära läsaare kan jag ledsamt berätta att jag fortfarande är... sjuk :( MEN jag har vart hos doktorn och de sa att det var relativt fina fisken (eller nej, men det var inget farligt utan bara en förkylning), skulle dock komma tillbaka om det blir värre... nu sitterjag hemma och tittar på Eric Saade (a) och tittar på Dirty Sexy Money!
weeehooo!
PUSSS!





I am bored..

I am bored and it suuuhuuuuck! lite btw ;)

Tabs24x7

aasssåå äre bara jag som tycker att denna tjej är sjukt ssköööön? så jäkla härlig
Tabby Ridiman

förlåt för uppdateringen!

Heej!
Rom var fantastiskt! jag hittade två klänningar och en vit väst! epic scooore!
Nu är jag dock sjuk och har vart hemma tisdag- idag ;) men det är priset man får betala om man reser förkyld! Även min madre är sjuk nu så vi ska kura ihop oss i soffan och titta på en liten film kanske :) Jaaaa, men det var väl allt! JUSTE på söndag spelar ingen mindre än Eric Saade och... wait for it.. ULRIK MUNTHER i kungsträdgården!!!! woop woop! gissa vem som kommer vara där frisk som en nötkärna? jo, JAG!!
weehoo!
slänger in ett inlägg lite senare!
pusspuss

 <-- AW so cute!

<-- well HEELLO gorgeus! ;)

ROM DAG 4!

ännu ett tidsinställt ;) idag ska vi styra kosan hem till "kalla" sve-riket! ;) så idag blir det shopping för hela slanten! hoppas jag hittar en helt underbar avslutningsklänning! HOPPAS HOPPAS HOPPAS! :D
 <-- om några timmar!

puss på er! nu ses vi snart!! <3

ROM DAG 3

Heej!
jag vet faktiskt inte vad vi ska göra idag men det lutar nog lite åt Vatikanstaten! Det är ju så att eftersom detta är tidsinställda inlägg så vet jag ju inte exakt om det är detta vi ska göra mmen jag gissar så gott jag kan!
I vatikanstaten så måste kvinnorna ha kläder som skyler axlarna och knäna.. därför blir det Lila långklänning och Kofta idag! trevligt trevligt!
Vi ska också se St Peterskyrkan, har hört att den ska va jävligt mäktig så det blir ju intressant!
  


juste! JAG SKA HEM TILL PÅVEN!! ... typ, jag ska iallafall till därn han bor! landet där han bor iallafall.. världens minsta land! vatikanstaten!

puss på er hooppas ni har det ljuvligt hemma!

FREDAG 13

jaa, idag är det minsann fredag den 13:e ååååååååh... nej, men allvarligt så tror jag inte så mycket på sånt här! gör ni det? ;)


ROM DAG 2

Heej!
Ännu ett tidsinställt inlägg men idag har vi planerat att se Colosseum och Forum Romanum!
            

Förhoppningsvis hinns det med lite shopping också!
Hoppas allt är toppen med er! pusspuss! <3

ROM DAG 1

Nu har vi äntligen landat! detta är ett tidsinställt inlägg så jag gissar lite vad vi gör, just nu är vi nog påväg till hotellet och vi har kanske hunnit träffa Mormor och Morfar. Idag ska vi nog gåå till Fontana Di Trevi, kanske hinna med lite shopping ;) ska försöka hitta min avslutnings klänning! I keep my fingers crossed!

Puss på er!


Visste ni att man ska stå baklänges och kasta ett mynt i fontänen samtidigt som man önskar sig någonting så kommer önskan att gå i uppfyllelse! ska prova ;) tror ni att det funkar?

Puss!


BILEN! (tidsinställt)

bilen påväg mot arlanda.. TRÖTT.
 <-- lite så ungefär..
 snart på flygplanet, MEN FÖRST=
 FRAPPUCINO på arlanda!!


puss på er!


Proviva!

Sitter nu med slemhosta, lock för öronen och överdoserat otrivin. dgbn..

men iallafall så hoppas jag för guds skull att det ska bli bra idag.. BOOST! vill inte va sjuk..

En god grej som jag verkligen kan rekommendera är Proviva Active! både god och nyttig!



Den dricker jag just nu, mums!

Ice Princess

Just nu kollar jag på film : Ice Princess

Den är riktigt bra och jag rekommenterar den verkligen! Jag har också hunnit baka kola snitt. gick åt HELVETE! blev ttyp brända havreflarn.. -.-'

puss!




när hon är med i Ice princess så e hon bra men hon är med i Gossip Girl också.. där spelar hon ingen mindre än GEORGINA SPARKS. Henne vill man bara döda..


Lycka till!

Sitter och chattar med Lovisa nu, samtidigt som jag äter tortellini och tomat soppa :) Lovisa ska få sin tandställning idag så sitter och peppar henne lite :) jaaa de va väl de :P

Puss!
          

SJUUK!

sjuk igen, mår lite bättre men vill inte riskera att bli sjuk på riktigt imorgon! Men dock ska jag ju som sagt göra rätt mycket så det är nog ändå ganska tur att jag ska va hemma. Vill inte vara sjuk :(

Just nu ligger jag i soffan och äter havrefras, tittar på How I met your mother och tar det allmäänt lugnt. kommer sakna mina vänner så sjukt mycket i Rom så¨vill bara önska dom en superfin helg! :D

nu ska jag sova lite till,
 Puss Puss
 


Bild på mig och Sabina för några veckor sen, SAKNAR DIG <3

inspiration

hejhejhej
jag har verkligen INGEN inspiration till bloggen just nu, allt har varit så rörigt! men nu har det iallafall blivit lite klarare så nu kanske jag kan slappna av lite, eller är det att hoppas på för mycket? ;)

Iallafall så är jag sjukt förkyld! vart hemma från skolan idag men har ändå hunnit med en hel del. ringt en MASSA samtal och fixat lite hemma. imorgon måste jag göra en JÄVLA massa!
bilderna verkar inte funka just nu... såååååååååååå that sucks! får ta lite google!
Imorgon måste jag:
  PACKA
 DELA UT NEW BODY GREJOR (för laget)
STÄDA (oh herre hur ska det gå?)

förhoppningsvis kanske jag hinner med att gå till invigningen för rampen på gården men vet inte riktigt hur jag ska få till det.

vid 05.00 på torsdag natt morgon måste jag stiga upp för då bär det av till ROM!


SJUKT TAGGAD! har aldrig vart där förut! är det najs där? någon som vet? vet heller inte hur internet kommer fungera så kommer fixa lite tidsinställda inlägg så ni får något iallafall! Tillbaka på söndag iallafall! slänger nog in ett inlägg eller två imorgon ocksåå!

Puss på er!


p.s dålig update.. jag vet.. men blir bildbomb när jag kommer hem från rom!

anger

hej, sorry för den sämsta uppdateringen men så jävla mycket har hänt. vet inte vad jag ska ta mig till, är så arg frustrerad ledsen och sårad. tänker inte ta upp mer i bloggen just nu.
puss och godnatt


Ännu en skittrist mobilblogg

...men idag har vart en typiskt svenne dag! när allt skiter sig så kommer det någon/ några små människor som genast livar upp vardagen! I detta fall kan jag tacka Liv och Wickan!(Rebecka) puss på er! Jag har iallafall precis tagit 1 Ipren för munnen och nu ska jag försöka traggla mig igenom franskan..men jag måste erkänna att sängen ser riktigt inbjudande ut. Aja, vi får se vad som händer! Puss!

life goes on..

Hej! idag har vart så rörig att jag inte ens tänker försöka förklara.. menmen iallafall så har iallafall jag gjort middag och de var ASGOTT! :D
 suddig bild på pannbiffs-gänget!

kram!

Snö

Kan någon människa i världen förklara för mig varför det snöar den tredje maj?! Aja, nu sitter jag här och deppar för vädret och käkar lite frulle! Hörs senare! Puss!;)<3

Sovdags

Ja sova låter rätt bra nu, e helt slut! Skämdes hela tiden och gjorde fel och grejs men Jaja, vd 8 drog jag till Elin o hjälpte henne med lag saker, kom hem precis och min varma säng bara VÄNTAR på mig! Puss!

embarrassed

jag är arg på mig själv tjulllululu. hejdå


ses kanske senare ikväll.. KANSKE

 <-- jag just nu! =P


football!

Heeej! idag har vart en helt ok dag faktiskt! DOCK dåligt väder, well life sucks sometimes :P nu sitter jag framför GG och käkar mackor, BIG LIKE! vid 16.30 börjar träningen och jag är ganska otaggad faktiskt.. jaja, ses sen!

Puss Puss!

       <-- titta vilken hottie! ;) 

Godnatt!

Ahhaha nej jag ska inte sova än men orkar inte skriva ett inlägg precis när jag ska sova;) Frästen så har jag precis lärt mig mobilblogga! Ni kommer få höra mer av mig nu! Nu kollar jag på 2 1/2 men! Vi hörs imorgon! Puss!

Tidsinställt

Heej! nu är jag som sagt men laget i Enskede och spelar våran 2:A match i Sanktan! håll tummarna för oss :D tänkte samtidigt visa er detta! Kate moss hologram för Alexander Mcqueen! för er som itne vet är ett hologram spel med ljus och speglar.. så att det ska lura ögat att något är där fast i själva verket är det inte det!
http://www.youtube.com/watch?v=jIcsYBZSQ48

!


puss på er!


1 maj

hooolaaa chicas!
Idag ska jag bara chilla galet tills ungefär 15.00 då jag styr kosan mot enskede och fotbollsplanen! e ganska otaggad men blir alltid taggad i sista stund så nu jävlar! jaa, de va väl de! puss!
 en dålig bild men den får duga på laget helt enkelt ;)

Valborg!

igår på dagen så va jag med Rebecka som också fixade min JÄTTESNYGGA header! älskar den! tack till dig wickan! sen åkte jag hemmåt så kom Sarah och Elin med familj på middag. vi käkade god mat, mötte upp Emma och Lili, så drog vi ner till bosön.men de va ganska tråkigt där så vi drog direkt upp till ica där vi mötte Hedda, josefin, Rebecka, Axel och Anton så v rog till broberget där vi träffa Emma, niki och linn. vi drog hem till linndär vi snacka, grilla (eller försökte). men mina föräldrar förstörde allt så vi behövde åka hem skittidigt! (elin och sarah och jag alltså :P) aja, lyckad valborg!

har tyvärr inga bilder så får slänga in en bild från google :)


RSS 2.0